Limgroup B.V.
F1 Hybrid Strawberries

F1 Hybrid Strawberries

Met F1 Hybrid Strawberries introduceert Limgroup zijn eerste aardbeienvarieteit, die is opgekweekt uit zaad.  Jarenlang waren klonale aardbeien de norm, maar de doorbraak van F1 Hybrid Strawberries zal de industrie naar een duurzamer en meer toekomstbestendig niveau tillen. Limgroup opent een wereld van genetische diversiteit en realiseert een revolutie in het teeltproces, voor alle stakeholders in de keten.
 

We zetten een grote stap vooruit in kwaliteit en duurzaamheid en transformeren de toekomst van de aardbeiensector. Ontdek onder de video de voordelen voor de gehele aardbeiensector.


Ontdek de enorme voordelen voor alle betrokkenen
 

  • Veredelaars: De introductie van geavanceerde veredelingstechnologieën biedt revolutionaire mogelijkheden voor gerichte en effectieve innovatie.
  • Vermeerderaars: Het gebruik van schoon en risicovrij uitgangsmateriaal (zaad) vormt een duurzame basis voor de teelt, op meerdere vlakken.
  • Plantenkwekers: Plantenkwekers profiteren van 100% schoon startmateriaal en een drastisch verkorte productiecyclus, met ongeëvenaarde mogelijkheden voor automatisering.
  • Telers: Flexibele productiemogelijkheden, dankzij de beschikbaarheid van verse planten op aanvraag, bieden telers de kans om efficiënter en doelgerichter te werken.
  • Handel & Retail: Het aanbieden van duurzaam geproduceerde aardbeien die aansluiten bij de huidige marktvraag, toont een bewustzijn van milieuvriendelijke praktijken en marktbehoeften.
  • Consumenten: De toegankelijkheid van gezonde en duurzaam geproduceerde aardbeien zorgt voor een verbeterde ervaring en draagt bij aan bewuste consumptie.
     
Ontwerp zonder titel (30).png
Ontwerp zonder titel (28).png

Limore®

Maak kennis met Limore® One, de allereerste hybride aardbeienvariëteit van Limgroup geteeld uit zaad. Met deze doorbraak in F1 hybride aardbeien creëren we niet alleen aardbeien. We creëren een duurzame toekomst voor alle spelers in de aardbeiensector.

Een toekomst waarin aardbeien er niet alleen zijn voor consumenten om van te genieten, maar ook waarde toevoegen voor de kwekers, vermeerderaars en telers die elke dag werken om te zorgen voor de beste aardbeien. We willen dat iedereen profiteert van deze innovatie.

Blijf op de hoogte van F1 Hybrid Strawberries

Neem contact op met:

Roland Sweijen

Product Lead Strawberry

Roland Sweijen