Limgroup B.V.
Allround gewasverzorger

Allround gewasverzorger (32-38 uur)

Heb jij een hart voor de groene sector en wil je veel afwisseling in je werk? Dan heeft Limgroup de ideale functie voor jou. Wij zijn namelijk op zoek naar vier ambitieuze allround gewasverzorgers. Een gewasverzorger bij Limgroup onderscheidt zich door naast het beste voor het gewas te willen doen, ook nauwkeurig te werken, initiatief te nemen en zelfstandig te werken. Zijn dit de dingen die jij zoekt in een functie, dan zijn we ook op zoek naar jou.

Functie inhoud
Een gewasverzorger is dagelijks bezig met reguliere teeltwerkzaamheden in de gewassen aardbei en asperge. Dit loopt uiteen van aanplant, water geven, oppotten tot oogstwerkzaamheden en ruimen. Meer specifiekere werkzaamheden zoals kruisen, bemonsteren en zaadbehandeling zijn typisch voor een veredelingsbedrijf. Hiermee worden nieuwe rassen gemaakt en al in een vroeg stadium getest. Je werkt meestal in kleine teams van 3-4 gewasverzorgers, maar het kan ook voorkomen dat er een beroep gedaan wordt op je zelfstandigheid. Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en in het aspergeseizoen kan daar ook een zaterdag of een zondag bijkomen.

Functie eisen
Minimaal MBO/4 groen
Passie voor de agrarische sector

Competenties en eigenschappen voor het Limgroup DNA
Eigenaarschap - Ondernemend - Resultaatgericht - Teamspeler - Oplossingsgericht - Wil om te winnen

Limgroup biedt
Een uitdagende functie voor een ambitieus persoon met groene vingers en een groen hart in een sterk groeiend bedrijf met veel perspectief. De functie omvat veel afwisseling onder een informele werksfeer. De loonindicatie voor deze functie ligt tussen € 2.100,- en € 2.700,-bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring). 
Bovendien zijn er (h)eerlijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact Informatie
De selectieprocedure wordt verzorgd door ZUIJDHER. Vind je jezelf passen in het functieprofiel? Stuur dan je motivatie en cv naar info@zuijdher.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dirk Craenmehr, 088-0332990.