Limgroup B.V.
Teeltmanager

Teeltmanager (38 uur)

Functie inhoud
Onze teeltmanager is verantwoordelijk voor de aspergeteelt indoor. Binnen de aspergeteelt indoor onderscheiden we verschillende teeltwijzen: vollegrond in de kas, containerteelt en op tabletten. Doel van de teelt is enerzijds de productie van aspergezaden voor de commerciële verkoop en anderzijds de opkweek en instandhouding van nieuwe ouderlijnen en nieuwe aspergerassen. De grote verscheidenheid aan genotypes zorgt voor diversiteit in teeltmaatregelen, klimaatinstellingen en voedingsstrategieën in meer dan 100 kasafdelingen. 
Een taak die voor onze nieuwe teeltmanager als mooie uitdaging gezien wordt. De teeltmanager beschikt over een team van ervaren specialisten op het gebied van productie, opkweek en gewasbescherming. Tezamen met zijn team zorgt hij of zij voor een top zaadproductie en een optimale opkweek van veredelingsmateriaal.

Functie eisen
Minimaal HBO opleiding of vergelijkbare ervaring.
Gedegen kennis van plantenfysiologie.
Kennis van de integrale teelt van planten. Je spreekt “plant”.
Bewezen leiderschap op het gebied van complexe teelten.

Competenties en eigenschappen voor het Limgroup DNA
Ondernemend - Teamspeler - Oplossingsgericht - Wil om te winnen - Eigenaarschap - Resultaatgericht

Limgroup biedt
Een uitdagende functie voor een ambitieus persoon met groene vingers en een groen hart in een sterk groeiend bedrijf  met veel perspectief. De functie omvat veel afwisseling onder een informele werksfeer. In deze functie is het heel goed mogelijk een goede werk-privé balans te houden. Je krijgt een goed salaris en bovendien zijn er (h)eerlijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact Informatie
De selectieprocedure wordt verzorgd door Green People Recruitment. Vind je jezelf passen in het functieprofiel? Stuur dan je motivatie en cv naar evdbeukel@greenpeoplerecruitment.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Else van den Beukel, 06-12299502