Limgroup B.V.
Teeltmedewerker veredeling

Teeltmedewerker Veredeling (24-38u)

Heb jij een hart voor de groene sector en wil je veel afwisseling in je werk? Dan heeft Limgroup de ideale functie voor jou. Wij zijn namelijk op zoek naar een ambitieuze medewerker (m/v) voor onze veredelingsteelten. Een medewerker bij Limgroup onderscheidt zich door naast het beste voor het gewas te willen doen, ook nauwkeurig te werken, initiatief te nemen en zelfstandig te werken. Zijn dit de dingen die jij zoekt in een functie, dan zijn we ook op zoek naar jou.

Hoe kan je werkweek eruit zien?
Als je op maandagochtend aankomt, zit er al een aantal van je collega’s een lekker bakje koffie te drinken in de kantine. Om 5 voor 8 loop je naar één van de 125 verschillende afdelingen, waar je vandaag samen met Denise aan de slag gaat. De aspergeplanten groeien goed maar dreigen om te vallen. Dus voorzien jullie ze van extra steunmateriaal. Je idee om dit werk makkelijker en nog efficiënter uit te voeren wordt enthousiast door Denise aangenomen en jullie spreken af om dit tijdens de koffie met de collega’s te bespreken. Op dinsdag heeft de planning je gevraagd om Martin vandaag te helpen met het inrichten van één van de afdelingen.
Woensdag mag je Floor helpen met het maken van nieuwe kruisingen, die Johan heeft bedacht. Kruisen is heel belangrijk, want daarmee ontstaan nieuwe rassen.
Op donderdag ga je samen met Angela en Petra aspergeplanten selecteren zodat ze morgen opgepot kunnen worden. Op vrijdag worden de planten opgepot, naar de afdeling gebracht en wordt er water gegeven. Voordat je voor het weekend naar huis gaat, neem je een bakje met nieuwe aardbeien mee, die je `s avonds bij het avondeten kunt proeven. Je geeft via een app nauwkeurig aan of je ze lekker vindt, want ook dit is onderdeel van het veredelingsproces. Een heerlijke secundaire arbeidsvoorwaarde! En volgende week? Volgende week ziet er weer anders uit, is je dag weer anders!

Competenties en eigenschappen voor het Limgroup DNA
Eigenaarschap - Ondernemend - Resultaatgericht - Teamplayer - Oplossingsgericht - Wil om te winnen

Limgroup biedt
Een uitdagende functie voor een ambitieus persoon met groene vingers en een groen hart in een sterk groeiend bedrijf  met veel perspectief. De functie omvat veel afwisseling onder een informele werksfeer. 
We hebben een eerlijke marktconforme salariëring (afhankelijk van kennis en ervaring). Bovendien zijn er (h)eerlijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact informatie
Vind je jezelf passen in het functieprofiel en wil je graag ons team komen versterken? Stuur dan je motivatie en cv naar info@zuijdher.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dirk Craenmehr, 088 - 033 29 90 . Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.